Με 9 υπέροχα κουταβάκια πόζαραν οι παίκτες και το επιτελείο της ΠΑΕ Ατρόμητος παροτρύνοντας τον κόσμο της ομάδα και όχι μόνο για να σώσει μια αδέσποτη ψυχή από το δρόμο.

Με σύνθημα «Για μια Ατρόμητη υιοθεσία» η ομάδα μας αγκάλιασε για μια μέρα τα 9 μικρά σκυλάκια που βρέθηκαν παρατημένα στο Περιστέρι και φροντίζονται από ομάδα εθελοντών που ψάχνουν για υπεύθυνες υιοθεσίες.

Η φροντίδα των μικρών τετράποδων φίλων μας είναι ευθύνη όλων και γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους του ενδιαφερόμενου να δουν από κοντά τα αξιαγάπητα μικρά κουταβάκια και να πάρουν τη μεγάλη απόφαση για φροντίδα και μέριμνα με μια υιοθεσία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 6946127460 & 6977589891 και με τη φιλοζωϊκή σελίδα στο Facebook: Faidrinho’s Strays.

skylakia 2

Αυτή η κίνηση της ομάδας μας έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες φιλοζωικές ενέργειες με κορυφαία αυτή της φροντίδας δυο μικρών τετράποδων που βρέθηκαν πριν από 8 μήνες έξω από το προπονητικό κέντρο Μαζαράκη.

Η οικογένεια του Ατρομήτου αγκάλιασε τα δυο μικρά κουταβάκια και τους δημιούργησε τις καλύτερες προϋποθέσεις περίθαλψης, φιλοξενίας και φροντίδας όλο αυτό τον καιρό.

Πλέον τα δυο μικρά σκυλάκια αποτελούν κομμάτι της ομάδας μας και καθημερινά φροντίζουμε για την καλύτερη φροντίδα τους.

 skylakia 3