Παρουσία των δύο άσων της ομάδας μας Κυριάκου Κιβρακίδη και Παύλου Κυριακίδη πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη η επίσημη παρουσίαση για την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον τοπικό Μακεδονικό.


Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Μακεδονικού Γιώργος Κατσίκας ο οποίος αναφέρθηκε στο όφελος που θα έχει αυτή η συνεργασία όχι μόνο για τα παιδιά του συλλόγου αλλά και για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Ακολούθως ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου παρουσίασε το project και τη φιλοσοφία της συνεργασίας και μίλησε για την οργανωμένη δουλειά και την μεγάλη σημασία που δίνεται στις Υποδομές της ομάδας μας με την ανάδειξη πολλών ποδοσφαιριστών.

Στη συνέχεια μίλησαν οι Κοζανίτες στην καταγωγή, Κυριάκος Κιβρακίδης και Παύλος Κυριακίδης οι οποίοι απευθυνόμενοι κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού τους συμβούλεψαν να δουλεύουν σκληρά να μην απογοητεύονται και να έχουν υπομονή εάν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Η αίθουσα της παρουσίασης πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Μακεδονικού, τους προπονητές καθώς και από τους γονείς και πολλούς φίλους του συλλόγου της Κοζάνης.

το μεταξύ με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό γήπεδο «Νταμάρι», διήμερο αξιολόγησης παικτών από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου που είναι γεννημένοι τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005.