Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με αντίπαλο την Α.Ε.Λ. στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς και Μπουσούλατζιτς.

apostoli atromitos ael inside

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανούσος και Κιβρακίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο Ενσικουλού που ένιωθε ενοχλήσεις από χτύπημα που αποκόμισε από τον αγώνα με τη Λαμία με την μαγνητική να δείχνει πρόβλημα στον έσω μηνίσκο. Το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει αποφασίσει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση τη Δευτέρα με την επιστροφή του να υπολογίζεται στις τρείς βδομάδες.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.