Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος στη Σπάρτη με την τοπική ομάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15.00.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Μανδάς, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπαστακός.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για την πόλη της Λακωνίας.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανούσος σε πισίνα και γυμναστήριο ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κιβρακίδης(λόγω έκτισης ποινής της κόκκινης κάρτας από το ματς με τον Παναθηναϊκό) και ο Μπουσούλατζιτς (λόγω ίωσης από το Σάββατο).

Ο προσανατολισμός της ομάδας μας για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου στη Σπάρτη αναμένεται να είναι ανάλογη ενός κρίσιμου παιχνιδιού αφού με νίκη καταλαμβάνουμε την πρώτη θέση.