Την προετοιμασία του για την αυριανή (28/8, 19:00, Novasports 5) φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, έπειτα από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας προέκυψε ένα απρόοπτο, καθώς ο Νίκος Αθανασίου ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο γόνατο και έμεινε εκτός προγράμματος, ακολουθώντας ξεχωριστή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πήδουλα. Ως εκ τούτου, ο νεαρός αμυντικός δεν θα μπορέσει να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων του Γιώργου Σίμου, στην οποία είχε κληθεί.

Με την ολοκλήρωση της σημερινή προπόνησης, ο προπονητής μας, Άνχελ Λόπεθ, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι:

Πίριτς, Μανδάς, Δήμος, Βασιλαντωνόπουλος, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Οικονομίδης, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί υπό τις οδηγίες του πριοπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

* Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα έχουν μόνοι οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο. Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν σχετικής εισήγησης από την ΕΛ.ΑΣ., οι φίλαθλοί μας παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την Κάρτα Διαρκείας, το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και την Ταυτότητά τους, ενώ προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός έξω από τις θύρες του γηπέδου, θα παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σχετικά με τους ανήλικους φιλάθλους μας: Για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νοσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

* Ειδικά για την αυριανή αναμέτρηση, θα ανοίξουν μόνο οι θύρες 3, 4 και 7, ενώ όσοι έχουν προμηθευθεί Εισιτήρια Διαρκείας για τη θύρα 2, θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη θύρα 4.

* Η Διαχείριση Εισιτηρίων θα είναι ανοιχτά κι αύριο (28/8) από τις 15:00 προκειμένου να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους μας. Ο φίλοι της ομάδας μας μπορούν κι αύριο να κλείσουν τη θέση τους για τη νέα σεζόν κι όσοι έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παραλάβουν τις Κάρτες Διαρκείας τους. Σε ισχύ η προσφορά, με την αγορά ενός Εισιτηρίου Διαρκείας, ΔΩΡΟ η νέα φανέλα (όχι η ριγέ) του Ατρόμητου από την Capelli Sport.

* Εκπρόσωποι του Τύπου και φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν τη φιλική αναμέτρηση θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε το πιστοποιητικό νόησης τους τελευταίους έξι μήνες, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Άπαντες θα περνούν από έλεγχο πιστοποιητικών και έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, δεν θα είναι δυνατόν να τους επιτραπεί η είσοδος.