Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ.

Με μια εικόνα από αυτές που ομορφαίνουν την καθημερινότητά στο «κλεινόν άστυ» ξεκίνησε η σημερινή μέρα στην ομάδα μας. Νωρίς το πρωί το αθλητικό κέντρο ήταν κατάλευκο από τις πυκνές νιφάδες του χιονιού (ΦΩΤΟ) δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο θέαμα στην ανατολή του 2013.

Οι παίκτες έφθασαν λίγη ώρα αργότερα και ίσα – ίσα που πρόλαβαν να αντικρύσουν το όμορφο θέαμα γιατί το χιόνι είχε αρχίσει να λιώνει. Ούτως η άλλως προπονήθηκαν σε εσωτερικό χώρο καθώς είχε προγραμματιστεί να κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο υπό την επίβλεψη των Θανάση Μουρτζιάπη και Σωτήρη Κακαργιά.

Η απογευματινή προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έγινε στον Ασπρόπυργο, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών. Το πρόγραμμα αφορούσε τη φυσική κατάσταση και ασκήσεις με μπάλα.

Αύριο έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο Περιστερίου που θα διεξαχθεί σε δύο γκρουπ. Με διαφορά δύο ωρών θα προπονηθούν σε ένα γκρουπ οι αμυντικοί και οι μεσοαμυντικοί και στην συνέχεια σε άλλο γκρουπ οι επιθετικοί και οι μεσοεπιθετικοί.