Συνέντευξη στα κανάλια της NOVA παραχώρησε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ομάδας μας, Κάτια Κοξένογλου, σχολιάζοντας την πορεία του Ατρόμητου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τα όσα έχουν προκύψει με το θέμα της βίας.

Μεγάλη συνέντευξη στα κανάλια της NOVA παραχώρησε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ομάδας μας, Κάτια Κοξένογλου και μίλησε για τη γενικότερη πορεία του Ατρόμητου όλα αυτά τα χρόνια.

Χαρακτηριστικά, χαρακτήρισε την ομάδα μας ως πρότυπο λειτουργίας και πρόσθεσε ότι μεγάλο στήριγμα του Ατρόμητου είναι ο ιδιοκτήτης της, Γιώργος Σπανός, λέγοντας όλα αρχίζουν από τη δική του παρουσία, με τον ίδιο να στηρίζει τους πάντες στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές.

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

Παράλληλα, από το… μενού της συνέντευξης δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εξελίξεις σε ό,τι στο κλείσιμο των γηπέδων, με την Κάτια Κοξένογλου, να υπογραμμίζει ότι όλα τα γήπεδα της Super League διαθέτουν κάμερες οι οποίες ελέγχονται απόλυτα από την Αστυνομία, οπότε αυτό που μένει είναι να συλληφθούν όσοι προκαλούν τα επεισόδια, ενώ ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν η λύση δεν είναι το κλείσιμο των γηπέδων.

«Δεν είναι λύση να κλείσουμε το γήπεδο. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού εργάζονται πάρα πολλές οικογένειες. “Πονάει κεφάλι, κόβουμε κεφάλι”. Τιμωρούμε αυτή τη στιγμή τους υγιείς φιλάθλους. Αυτούς τους φιλάθλους που έχουν μαζέψει λεφτά για να αγοράσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους, τιμωρούμε τους εργαζόμενους. Τα ποσά των ομάδων ακόμα κι αυτών που ευημερούν στη Super League, δεν είναι αμελητέα. Από αυτά τα ποσά πληρώνονται οικογένειες. Είναι μεγάλο το φάσμα των επαγγελμάτων που δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης: