Δεκαεννέα παίκτες ταξιδεύουν αύριο στα Ιωάννινα.

Την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Οι Ζωσιμάδες» ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο. Την αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπέλιτς, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Κούτσι, Γκαρσία, Μπρίτο, Επστάιν,Σουμπίνιο.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί την προετοιμασία της με χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό για τα Ιωάννινα.

Οι Αθανασίου και Τζαμάλ με απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς ενσωματώθηκαν σήμερα στην ομάδα Κ20 η οποία αύριο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα θα πωλούνται και αύριο Σάββατο από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων (οδός Γιαννιτσών, δίπλα από τη Θύρα 2) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

*Για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, η ομάδα 17 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 12.00 στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών στην Κηπούπολη.