Στην Αθήνα μένουν Σκόνδρας (τιμωρημένος), Ιτάνζ, Σουμπίνιο, Καραγκούνης.

Την αποστολή του α αγώνα κυπέλλου Ελλάδας στο πλαίσιο της Δ φάσης του θεσμού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Βόλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (20.30) ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στον Ασπρόπυργο.

Την αποτελούν 19 παίκτες που είναι οι: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Αθανασίου, Τζαμάλ, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν, Γκαρσία, Καραμάνος, Κούτσι, Μπέλιτς, Μπρίτο, Καλλέργης.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το μεσημέρι. Η αποστολή θα γευματίσει στο αθλητικό κέντρο κι αμέσως μετά θα αναχωρήσει με προορισμό τον Βόλο.

Τα γενέθλιά του έχει εξάλλου σήμερα ο προπονητής μας Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος κέρασε γλυκά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δέχθηκε τις ευχές όλων!.

Οι Σκόνδρας, Σουμπίνιο, Ιτάνζ, Καραγκούνης θα προπονηθούν την Τετάρτη υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

* Ο τερματοφύλακας της Κ20 Βασίλης Μπάρκας που προπονείται με την επαγγελματική ομάδα και ο αμυντικός επίσης της Κ20 Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος ενσωματώθηκαν σήμερα στην αποστολή της Εθνικής Νέων η οποία την Τετάρτη θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα.