Φιλική νίκη στη Τρίπολη με σκορ 1-0 επί του Αστέρα σημείωσε σήμερα η ομάδα μας με πολύ ωραίο σουτ του Νικολά Ντιγκινί στο 27’.

Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Τσιλιανίδη. Ο Γκορμπούνοφ δέχθηκε χτύπημα στον τετρακέφαλο σε σύγκρουση με τον Γκοντό που του προκάλεσε αιμάτωμα και αντικαταστάθηκε.

Ξεκίνησαν οι: Γκορμπούνοφ (40’ Θεοδωράκης), Κοντοές, Κατράνης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Νάτσος, Ούμπιντες, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Τόνσο. Έπαιξαν στην επανάληψη και οι: Κυριακίδης, Λε Ταλέκ, Βασιλείου Λούι, Αντόνιο, Φιλίπ.
Η σύνθεση του Αστέρα: Αθανασιάδης, Άσεν, Γιαννούλης, Καλτσάς, Zouma, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς, Γκοντό, Στανισάβλεβιτς Τσιλιανίδης, Μπαρμπόσα. Έπαιξαν και οι: Τσιφτσής, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Μανιάς, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Τσιώλης, Κοντογιαννόπουλος, Μακροστέργιος.

Αύριο το πρωί οι παίκτες του Ατρόμητου θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Στην συνέχεια θα γευματίσουν σε ρεστοράν του Περιστερίου σε ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι καθώς θα μείνουν ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.