Η ώρα του μεγαλύτερου αθλητικού event στο Περιστέρι έφτασε, με το Άλσος Περιστερίου να ντύνεται στα χρώματα του Ατρομήτου και τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη στον όμορφο χώρο της πόλης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα βρεθεί για ακόμα μια φορά δίπλα στην κοινωνία την Πέμπτη 5 Ιουλίου με το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Ο Ατρόμητος ανοίγει το χώρο του Άλσους Περιστερίου για μια μοναδική βραδιά με ξεχωριστά ποδοσφαιρικά happenings, παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας μας, συναυλία με τους Δημήτρη Βουτσά και Πολυξένη Καράκογλου και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

Παρουσιαστής της ξεχωριστής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι μικροί φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δεκάδες αθλητικά happenings και διαγωνισμούς ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς της ολοκαίνουργιας εμφάνισης και των εισιτηρίων διαρκείας για την ευρωπαϊκή περίοδο 2018-19.

Ξεχωριστή θέση στη διάρκεια της βραδιάς θα έχουν οι ποδοσφαιριστές μας που θα παρουσιαστούν και θα υπογράψουν αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας.

Η βραδιά του Ατρόμητου θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αφού στη σκηνή του Άλσους θα παρακολουθήσουμε τη μουσική παράσταση «Παράθυρο στο Φώς» με τις μοναδικές φωνές των Δημήτρη Βουτσά και Πολυξένης Καράκογλου. Το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί ο Λάζαρος Αντωνιάδης και έχει ενορχηστρώσει ο Δημήτρης Ανδρονιάδης. Παίζουν οι μουσικοί: Πιάνο: Δημήτρης Ανδρονιάδης, Κοντραμπάσο: Κώστας Σταυρόπουλος, Σαξόφωνο: Φοίβος Μποζάς, Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος, Τύμπανα: Πάυλος Λογαράς.

Η είσοδος σε όλα τα δρώμενα είναι ελεύθερη για το κοινό με ώρα έναρξης στις 19.00.