Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 2-0, αλλά ο ΟΦΗ ισοφάρισε.

Ευρώπη (ξανά)ερχόμαστε. Το «αστέρι» μας «κλείδωσε» σήμερα την συμμετοχή του play offs και την έξοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (πλην συγκλονιστικού απροόπτου) παρά την ισοπαλία στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με σκορ 2-2 σε ένα ματς με «ομορφιές» καθώς στην ανάπαυλα λόγω του κλίματος που επικρατούσε οι παίκτες δεν μπήκαν στα αποδυτήρια κι έμειναν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 9 με κεφαλιά του Ουντόζι από κόρνερ του Σουμπίνιο και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα στο 72 από πάσα του Μπρίτο. Στο 80 κόρνερ του Σουμπίνιο χτύπησε στο δοκάρι και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3.

Μια ολιγόλεπτη ολιγωρία έφερε ωστόσο την ισοφάριση αφού ο Παπάζογλου μείωσε στο 84 και στο 89 ο Σαρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Σαρ, Κουρδάκης (87 Νύχταρης),Βερόν, Βιτώρος (71 Ζορμπάς),, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (77 Κάνουλας),Περογαμβράκης,Παπάζογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ουντόζι, Φυτανίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Γκαρσία, Σουμπίνιο (93 Νάστος), Ναπολεόνι (76 Κούτσι).