Νίκη για την ομάδα μας στο Περιστέρι, επικρατώντας 3-1 της Λαμίας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, παρά το γεγονός ότι έπαιξε για περισσότερο από 20 λεπτά με δέκα παίκτες.

Τη νίκη με 3-1 επί της Λαμίας πανηγύρισε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που έβγαλε ψυχή και χαρακτήρα, αφού για παραπάνω από 20 λεπτά αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες.

Μόλις στο 2’ ο Έντερ Γκονθάλεθ βρήκε τον Γιουμπιτάνα μέσα στην περιοχή και εκείνος χάρη στο ψύχραιμο πλασέ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ από πολύ νωρίς.

Η ισοφάριση ήρθε στο 26’, με τον Σλίβκα να εκμεταλλεύεται την εντυπωσιακή ενέργεια του Μαρτίνεθ, με τον Λιθουανό χαφ να σκοράρει εύκολα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το δοκάρι του Καρλίτος στο 49’, η ομάδα μας ανέβασε στροφές και στο 61’ ανέκτησε το προβάδισμα, με τον Αντζιέλσκι, που δύο λεπτά νωρίτερα είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 69’ ο Γιουμπιτάνα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ακόμα κι έτσι, η ομάδα μας βρήκε και τρίτο γκολ.

Από εξαιρετική μπαλιά του Κούεν και ανάλογη ατομική ενέργεια του Αντζιέλσκι, ο Πολωνός μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας στο 82’ το τελικό 3-1.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου (74’ Ντε Μποκ), Κούντε (89’ Βρακάς), Καμαρά (58’ Κούεν), Γκονθάλεθ, Γιουμπιτάνα, Βέργος (58’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ)