Ο Σουμπίνιο ενσωματώθηκε πλήρως στην σημερινή προπόνηση.

Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας μας οι διεθνείς Δημούτσος, Κούτσι και Μπάλλας που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους.

Με τη διαφορά όμως ότι ο Μπάλλας «κληρονόμησε» μια σύσπαση στο δικέφαλο εξαιτίας του πολύ βαρύ τερέν στο γήπεδο του Άργους (φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Αυστρίας). Ο νεαρός διεθνής ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αντίθετα οι Δημούτσος και Κούτσι (έπαιξε ως αλλαγή στο φιλικό της Φινλανδίας με τη Κύπρο) τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πλήρως ενσωματώθηκε όμως και ο Σουμπίνιο ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή του ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Επστάιν ο οποίος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Δευτέρας στη Τρίπολη εναντίον του Αστέρα.

* Αύριο (Παρασκευή), το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.