Υπέγραψαν συμβόλαιο για 4 χρόνια.

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ατρόμητου Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος και Παναγιώτης Σιμιτσής κατόπιν εισήγησης του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Παναγιώτη Μιχαλέτου και του προπονητή της Κ20 Μάρκου Δήμου.

Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψαν για 4 χρόνια παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος είναι αμυντικός κι έχει γεννηθεί στις 6 Απριλίου 1994. Θα φορέσει τη φανέλα με το νο «32».

Ο Παναγιώτης Σιμιτσής είναι αμυντικός μέσος κι έχει γεννηθεί στις 13-12-1993. Θα φορέσει τη φανέλα με το νο «31».

Από σήμερα τέθηκαν διάθεση του προπονητή μας Νίκου Αναστόπουλου. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Ιγκλέσιας.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr δήλωσαν:

ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:« Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα καθώς έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα ξεκινώντας μέσα από τις ακαδημίες του Ατρόμητου. Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος για να αποδείξω ότι δίκαια έφθασα ως εδώ».

ΣΙΜΙΤΣΗΣ: «Για κάθε νέο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται πολλά χρόνια σε μια ομάδα όπως εγώ και ο Θοδωρής είναι πολύ σημαντικό να βλέπει ότι οι κόποι του δικαιώνονται. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ατρόμητου».