Στη Ρώμη θα βρεθεί τις επόμενες μέρες η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Κάτια Κοξένογλου για να λάβει μέρος στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association).

Στη Γενική Συνέλευση θα συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας με ενημερώσεις σχετικά με τις αποφάσεις και τη δραστηριότητα της ECA το προηγούμενο διάστημα και διοργάνωση εξειδικευμένων παρουσιάσεων και θεματικών ενοτήτων.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ατρομήτου συμμετείχε σε δύο ομάδες εργασίας με 3ετη κύκλο, με τίτλο «Marketing and Communication» και «Youth Development».
Στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν ακόμα θέματα σχετικά με τους κανονισμούς των διοργανώσεων, το Financial Fair Play και θα γίνουν ειδικές αναφορές στα θέματα των μεταγραφικών κινήσεων.

Για πρώτη φορά θα γίνει λεπτομερής παρουσίαση του project των ηλεκτρονικών ομάδων e-sports, που αποτελούν το μέλλον των αθλημάτων σε ψηφιακό επίπεδο.

Τέλος θα γίνει μια παρουσίαση της ατζέντας των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων και θα καθοριστεί η διεξαγωγή της επόμενης Γενικής Συνέλευσης.

Η παρουσία του Ατρομήτου για μια ακόμα φορά στη Γενική Συνέλευση της ECA αποτελεί θεμελιώδη στόχο της ομάδας που από την ενεργή είσοδο της το 2013 έχει ανέβει επίπεδο και συμμετέχει μέσω της κ. Κοξένογλου στις εργασίες μαζί με τα εξέχοντα στελέχη μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.