Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή της ομάδας μας.

Η «μίνι» Οδύσσεια που έζησε η ομάδα έλαβε επιτέλους τέλος. Η αποστολή επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από τα Γιάννινα με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Η χθεσινή πτήση από το αεροδρόμιο «Βασιλιάς Πύρρος» με προορισμό την Αθήνα ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας και η αποστολή διανυκτέρευσε για δεύτερο βράδυ στα Ιωάννινα.

Σήμερα το πρωί, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, επιβιβάστηκαν σε πούλμαν που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η αποστολή γύρισε τελικά το μεσημέρι στην Αθήνα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας, ψυχικής και σωματικής, έδωσε ρεπό στους παίκτες οι οποίοι σήμερα δεν θα κάνουν προπόνηση.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα Γιάννινα ενώ εκείνοι που δεν αγωνίστηκαν θα δώσουν με διαφορά μιας ώρας εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20.

Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Ιγκλέσιας (χτύπημα στο μετατάρσιο) και Επστάιν (χτύπημα στο ισχιακό νεύρο). Ο Ιγκλέσιας πάντως έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο προσεχές ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανθρακικό.