H ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσίασε σήμερα με κάθε επισημότητα το νέο προπονητή της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο γήπεδο Περιστερίου.

H ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσίασε σήμερα με κάθε επισημότητα το νέο προπονητή της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο γήπεδο Περιστερίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός παρουσίασε το νέο προπονητή λέγοντας τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την παρουσία τους, να χαιρετίσω τους φίλους της ομάδας και τα μέλη από όλες τις βαθμίδες του σωματείου. Με λίγα λόγια όλους όσους βρίσκονται εδώ. Σήμερα είναι η παρουσίαση του νέου μας προπονητή.

Έχω τη χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσω τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για να παρουσιάσουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όλες του οι επιτυχίες στην καριέρα του μιλούν από μόνες τους. Θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιηθεί ο Ατρόμητος στα υψηλά στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιστεύω ότι φέτος θα συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία και θα πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε για την νέα σεζόν. Γνωρίζω πολλά χρόνια τον κ. Μπάγεβιτς, όμως από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε για το πλάνο και τη φιλοσοφία της ομάδας παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων και ήταν εύκολο να συνεργαστούμε.

Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά του σωματείου που ανέλαβε την ομάδα ένας τέτοιος προπονητής. Ξέρετε τι άνθρωπος είμαι και δεν μου αρέσει να μιλάω με λόγια, αλλά με πράξεις. Εκείνο που θέλουμε είναι να έχουμε μία ομάδα που θα έχει υγεία οικονομικά και ταυτόχρονα θα είναι δυνατή αγωνιστικά».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που δήλωσε τα εξής::«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Ο πρόεδρος σάς είπε τα περισσότερα και συμφωνώ απόλυτα. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα, η οποία έχει τη δυνατότητα να μείνει ψηλά. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Έφτασε δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά δεν τα κατάφερε και πιστεύω ότι αν πάει ακόμη μία θα τα καταφέρει.

Πρώτος στόχος μας είναι η Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ομίλους του Europa League. Θα πρέπει, βέβαια, να περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Επίσης, θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας και να είμαστε μέσα στην τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος για να συμμετάσχουμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Θέλουμε να έχουμε μία ομάδα που θα είμαστε ευχαριστημένοι όλοι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Είμαι εδώ για να δουλέψω, είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές. Όλοι θέλουν τον Ατρόμητο. Με τη δουλειά πρέπει να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας. Θα δουλέψω σκληρά, όπως σε κάθε ομάδα που πήγα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη και αυτό που άλλοι δεν πιστεύουν».

Την συνέντευξη τύπου παρακολούθησε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, αντιπροσωπεία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και του ΑΠΣ Ατρόμητος καθώς και εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων «Fentagin».