Η Ατρομητάρα μας κάνει διπλά και τριπλά υπερήφανους!

Πραγματικά αυτή η ομάδα συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους. Μέχρι οι παίκτες να αφήσουν την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους, μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ο Ατρόμητος μας κάνει διπλά και τριπλά υπερήφανους.

Απόψε πέτυχε μια μεγαλειώδη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 στην τελευταία αγωνιστική των play offs και κατέλαβε την τρίτη θέση στην ειδική βαθμολογία που σημαίνει περισσότερη ξεκούραση για τους παίκτες μας που έδωσαν φέτος 42 επίσημα παιχνίδια αλλά και την έναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Σωκράτης Φυτανίδης με κεφαλιά στο 12΄από σέντρα του Επστάιν. Είναι αλήθεια πάντως ότι η ομάδα μας στάθηκε τυχερή γιατί ο Δικέφαλος του Βορρά είχε τρία δοκάρια (50-78 Αθανασιάδης, 76 Σταφυλίδης) αλλά η τύχη ευνοεί τους δυνατούς.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Σταφυλίδης (89 Τσουκαλάς), Γιάννου (46 Παπάζογλου), Νιμανί, Σαλπιγγίδης (69 Γεωργιάδης), Αθανασιάδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Νάστος, Φυτανίδης, Οικονόμου, Γιαννούλης, Δημούτσος (60 Αθανασίου), Σφακιανάκης (68 Μήτρογλου), Μπάλλας, Επστάιν (56 Ιγκλέσιας), Καραμάνος, Αναστασάκος