7 κίτρινες κάρτες ο Κώστας Γιαννούλης.

Από την Τρίπολη στα Γιάννινα. Την αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης. Την αποτελούν 19 παίκτες που είναι οι: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Φάμπιο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φυτανίδης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Καραγκούνης, Μπρίτο.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει τη μίνι προετοιμασία της αύριο το πρωί. Οι παίκτες θα πάρουν πρωινό στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό τα Ιωάννινα.

*Ο Κώστας Γιαννούλης συμπλήρωσε χθες 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

*Διήμερο αξιολόγησης ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 1997/1998/1999 και 2000 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (24 Μαϊου) και το Σάββατο (25 Μαϊου) στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών του Ατρόμητου (τέρμα Χρυσανθέμων και Ρέας, Κηπούπολη). Πληροφορίες-Συμμετοχές: Τάκης Μιχαλέτος: 6976 971157- Απόστολος Αποστόλου: 6974886122