Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα μας αφού πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Ντουνάισκα Στρέντα με 1-2.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League και την ερχόμενη Πέμπτη στο Περιστέρι θα κριθεί η πρόκριση του Ατρόμητου στην επόμενη φάση.

Η αρχή του μεγάλου διπλού στη Σλοβακία έγινε στο 20’ όταν ο Ενσικουλού έφυγε στην κόντρα επίθεση πάσαρε στο Βέλλιο, ο οποίος με τη σειρά του έβγαλε με εξαιρετική πάσα τον Ούμπιδες απέναντι από την εστία της Ντουνάισκα Στρέντα, με τον αρχηγό μας να κάνει το 0-1 με ένα εκπληκτικό δεξί βολέ.

Παρά την ισοφάριση σε 1-1 από τον Κρίστοφερ Βίντα στο 35’ με δεξί σουτ εκτός περιοχής, ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά ξανά και πήρε ξανά προβάδισμα με τον Μανούσο από ασίστ του Ούμπιντες στο 43’.

Μάλιστα η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα όταν στο 89’ ο Ρόσα πέρασε τον Γέντλιτσκα από πλάγια θέση αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε στο δοκάρι και ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Ούμπιδες σούταρε άουτ με την εστία σχεδόν άδεια, από πλάγια δεξιά.

Ντουνάισκα Στρέντα(Χιμπάλα): Γέντλιτσκα, Ρόναν (30’λ.τρ. Κρ. Βίντα), Βίντα Μ., Ραμίρεζ, Καλμάρ, Όραβετς, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Ντίβκοβιτς, Ντέιβις (73’ Καμαρένα), Τσμέλικ (60’ Βεσελόφσκι)

Ατρόμητος(Αναστασίου): Μέγερι, Κιβρακίδης (39’ λ.τρ. Νάτσος), Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Μανούσος, Ούμπιδες, Ενσικουλού (61’ Φάρλεϊ Ρόσα), Βέλλιος(74’ Καχίλα)