Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε στο atromitosfc.gr

O προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς, έπειτα από την ολοκλήρωση του Β σταδίου προετοιμασίας, έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr τις ακόλουθες δηλώσεις:

« Μετά από το Καρπενήσι συνεχίσαμε με την ίδια όρεξη και σοβαρότητα και στη Βουλγαρία όπου δώσαμε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στη τακτική.

Παράλληλα συνεχίσαμε το μοντάρισμα και τη γνωριμία μας πάνω σε όλα αυτά που πρέπει που κάνουμε για να δημιουργήσει την ομάδα της νέας περιόδου. Στη Βουλγαρία, δώσαμε επίσης τρία φιλικά παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες της χώρας, πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είχαμε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται εν όψει των υποχρεώσεων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είμαστε έτοιμοι σε βαθμό που θέλουμε αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα το έχουμε καταφέρει».

Οι παίκτες του Ατρόμητου έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούν. Θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις και όπως αναμένεται ο Ελίνι Δημούτσος θα λάβει μέρος κανονικά καθώς το αιμάτωμα που «κληρονόμησε» από το φιλικό με τη Λοκομορίβ έχει υποχωρήσει.