Bread Factory και Ατρόμητος διευρύνουν τη συνεργασία τους συνεχίζοντας για μια ακόμα χρονιά μαζί.

Ο εξαιρετικός Πολυχώρος Εστίασης, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στηρίζει έμπρακτα τον Ατρόμητο ύστερα από μια επιτυχημένη συνεργασία το 2018-2019 ανανεώνοντας τη συνεργασία για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 με ακόμα πιο δυνατή παρουσία.

Στα πλαίσια της καλύτερης συνεργασίας το λογότυπο του Bread Factory κάνει αισθητή την παρουσία του τη νέα χρονιά στο μανίκι της φανέλας του «Αστεριού».

Μια εξαιρετική συνεργασία που έχει στόχο την αλληλένδετη σχέση ενός εξαιρετικού καταστήματος στο Περιστέρι και της καλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας στα Δυτικά.

atromitos bread sponsor 2

BREAD FACTORY Πολυχώρος Εστίασης, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής

Στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι, σας περιμένει, επιβλητικό από κάθε άποψη ένα κατάστημα που θα σας προσφέρει γευστικές απολαύσεις σε ό,τι αφορά την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική!

Ολόφρεσκα προϊόντα ζύμης, αμέτρητα γλυκά και πεντανόστιμα φαγητά.

Στο Bread Factory Περιστερίου θα βρείτε καφέδες, φυσικούς χυμούς, smoothies, milkshakes και γρανίτες σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και επιλογών.

Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε κατεψυγμένα τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, και άλλα είδη σφολιάτας τα οποία μπορείτε να ψήσετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, όποτε εσείς το επιθυμείτε!

Στο χώρο του Bread Factory λειτουργεί και ‘Deli Corner’ από το οποίο μπορείτε μπορείτε να προμηθευτείτε τις πρώτες ύλες για το καθημερινό σας μαγείρεμα!

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται καθημερινά από το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες σας.

Προσφέρουμε κάθε μέρα, όλη μέρα προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι το Bread Factory Περιστερίου είναι υπερήφανος χορηγός της ΠΑΕ Ατρόμητος, στηρίζοντας την επιτυχημένη πορεία της ομάδας του Περιστερίου.

www.breadfactory.gr

atromitos bread sponsor 3