Τιμητική εκδήλωση για την σπουδαία φετινή πορεία και την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πραγματοποίησε ο Δήμος Περιστερίου για τον Ατρόμητο.

Στον όμορφο χώρο του Άλσους Περιστερίου μπροστά από την αίθουσα τέχνης οργανώθηκε μια εξαιρετική βραδιά με την παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού τιμ, των ποδοσφαιριστών και πλήθος φιλάθλων της ομάδας μας.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βράβευσε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας Γιώργο Σπανό με τιμητική πλακέτα και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία στην πόλη μας και για την πολυετή προσπάθεια που κάνει για τον Ατρόμητο. Το έμβλημα της πόλης μας, ένα περιστέρι, παρέλαβε από τα χέρια του Δημάρχου ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι για τη συνεισφορά του στη φετινή σεζόν.

AND24387

Αναμνηστικά μετάλλια για τη μοναδική χρονιά παρέλαβαν από τον κ. Παχατουρίδη τα στελέχη της ΠΑΕ, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές.

Η εικόνα που μένει από την όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης είναι η μεγάλη παρουσία του κόσμου μας που ευχόμαστε να γίνει ακόμα πιο σταθερή θέτοντας το Περιστέρι ως μια από τις πιο δυνατές έδρες.

AND24396

AND24410

AND24406

AND24658