Την τρίτη της φετινή νίκη στη Superleague πανηγύρισε η ομάδα μας στην 8η αγωνιστική εναντίον του Πανιωνίου στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ!

Στο 17’ ο Μανούσος ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Τζήλος με τη βοήθεια του VAR για ανατροπή του Ταλόσα μέσα στην περιοχή.

Στο 40′ ο Βέλλιος με δυνατό σουτ έξω από την έκανε το 2-0 ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ενσικουλού αύξησε περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας μας σκοράροντας μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος εξακολούθησε να ελέγχει το ματς και στο 69’ ο Ούμπιδες με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ατρόμητου κάνοντας το 4-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αναστασίου): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα (79’ Ρόσα), Ενσικουλού (72’ Ουγκράι), Ανδρούτσος (60’ Ούμπιδες), Μανούσος, Βέλλιος

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου (64’ Οικονομίδης), Μιλόγεβιτς (76’ Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης (46’ Δούμτσιος), Αραμπούλι