Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ανήμερα του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική της Superleague, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 20.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα ισχύσουν οι εξής ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι και το ημίχρονο του αγώνα.

Τα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7 θα λειτουργήσουν από τις 17.30 μέχρι και το ημίχρονο του αγώνα.

  • Έπειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος γίνονται γνωστές οι παρακάτω αποφάσεις που πάρθηκαν με γνώμονα την προστασία της ομάδας μας και του αγώνα:

– Η προπώληση και πώληση των εισιτηρίων θα αφορά ΜΟΝΟ τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

— Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας με την επίδειξη του εισιτηρίου δικαιούται την αγορά δύο (2) απλών εισιτηρίων, με απαραίτητη την προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

— Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17.30. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας να προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός μπροστά από τα εκδοτήρια εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα αλλά και η έγκαιρη προσέλευση τους δεδομένου ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας περιμετρικά του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ καθως και μπροστά από τις θύρες εισόδου.

—- Υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν προέλεγχοι σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου Περιστερίου και θα απαγορεύεται η πρόσβαση όσων δεν διαθέτουν εισιτήριο. Απαγορεύεται επίσης η μεταφορά εντός του γηπέδου απαγορευμένων ή επικίνδυνων αντικειμένων.

*Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

“Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου”.