Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ πανηγύρισε η ομάδα μας αφού επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού για την 20η αγωνιστική.

Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή σε όλο τον αγώνα παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής και το εξαιρετικό γκολ του Ενσικουλού στο 16’ ήταν αρκετό για τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Ο επιθετικός της ομάδας μας έκανε ωραία ενέργεια και αφού πέρασε τέσσερις παίκτες του αντίπαλου βρήκε τον χώρο να σουτάρει έξω από την περιοχή και να νικήσει τον Μπάγιτς για το 1-0.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει την υπεροχή και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αν ο διαιτητής Τζοβάρας υποδείκνυε πέναλτι στο 45’ το σπρώξιμο του Ντιόγκο πάνω στον Ουάρντα. Αντιθέτως έδειξε λανθασμένα κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου για θέατρο.

Η ομάδα μας κυριάρχησε σε θέμα κατοχής και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η μεγαλύτερη φάση στο 63’ δεν μετουσιώθηκε σε γκολ από τους Ενσικουλού και Κουλούρη και έτσι το τελικό σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος έφτασε τους 36 βαθμούς σε 20 αγώνες παραμένοντας στην 4η θέση ενώ την 21η αγωνιστική θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Ούμπιδες, Μάντσον, Μπρούνο (74’ Μπουσούλατζιτς), Ενσικουλού (84’ Μανούσος), Κουλούρης, Ουάρντα (60’ Κατράνης).

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ντιόγκο, Κονέ, Στανόγεβιτς (69’ Νανγκίς), Ζησόπουλος, Μαρκοφσκι, Σαβαντογκό (86’ Λιάγκας), Γιακουμάκης (23’ Μελέγκ).