Το μεγάλο στόχο της χρονιάς με την κατάκτηση της 4ης θέσης της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ και αυτομάτως τη συμμετοχή στο Europa League κατέκτησε ο Ατρόμητος επικρατώντας του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 0-2 για την 28η αγωνιστική.

Η ομάδα μας κατάφερε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης να παίξει έξυπνα και προηγήθηκε μόλις στο 17’ όταν ο Κουλούρης έκανε εξαιρετική σέντρα από αριστερά βρίσκοντας τον Μανούσο στο δεύτερο δοκάρι που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 36’ οι Μανούσος, Μπρούνο και Κουλούρης συνεργάστηκαν υποδειγματικά με τον τελευταίο να κάνει το 0-2 με εκπληκτικό τελείωμα.

Η ροή του αγώνα κύλησε με τον Ατρόμητο να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο την αμυντική του λειτουργία κρατώντας μέχρι το τέλος το σκορ της μεγάλης νίκης.

Το μεγάλο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σφράγισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ρος, Βαλεριάνος (71’ Κόρχουτ), Σιώπης, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Λάρσον, Ντιγκινί

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (84’ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ουάρντα (90’+4’ Ούμπιντες), Κουλούρης (88’ Ενσικουλού)