Εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 στη ρεβάνς του κυπέλλου.

Ο φιναλίστ των δύο προηγούμενων διοργανώσεων του κυπέλλου Ελλάδας αποχαιρέτισε νωρίς το φετινό θεσμό. Ο Ατρόμητος παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 στον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία του στο κύπελλο.

Στο τρίτο κιόλας λεπτό ο Επστάιν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, αλλά δεν κατάφεραν οι παίκτες μας να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα που θα έδιωχνε εντελώς το άγχος. Ο Ολυμπιακός Βόλου στο 48’ ισοφάρισε με τον Πινδώνη, αλλά ο Λαζαρίδης στο 73’ έδειξε ποια ομάδα είχε το πάνω χέρι στο ματς. Το παιχνίδι άνοιξε, ευκαιρίες υπήρξαν κι από τις δύο πλευρές, αλλά στις καθυστερήσεις ο Κίντα-Ανιέτε ισοφάρισε.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Γιαννούλης (52’ Καραγκούνης), Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος (90’ Νάστος), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς (61’ Κούτσι).

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Κατσιαρός, Γόγολος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Ογιαρμπίντε (92’ Γαλάνης), Γενγκά, Μπολάτι, Μπακαγιόκο (82’ Κίντα-Ανιέτε).