Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το άκρως προσβλητικό σχόλιο που έκανε για την ομάδα μας ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» κύριος Γιάννης Αλαφούζος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Σουμπίνιο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μας προξενεί έκπληξη και αλγεινή εντύπωση.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κύριο Αλαφούζο ότι η συγκεκριμένη λογική είναι μέσα στη διεθνή πρακτική σε όλες τις Λίγκες του κόσμου ώστε να γίνονται μετεγγραφές και δανεισμοί ποδοσφαιριστών μεταξύ των συλλόγων. Με την συγκεκριμένη πρακτική, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του έχουν παραχωρήσει κατά το παρελθόν παίκτες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Άντερσον, Εμπέντε, Μαρίνος) αλλά και έχουν πάρει παίκτες από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Τσίγκας, Δημούτσος).

Θα έπρεπε λοιπόν οι εκλεκτοί συνεργάτες του κυρίου Αλαφούζου, επειδή είναι καινούργιος στο χώρο και δεν γνωρίζει, να είχαν φροντίσει να τον ενημερώσουν έγκαιρα διότι τότε κανείς δεν μας χαρακτήρισε «θυγατρική» του Παναθηναϊκού.

Ας τον ενημερώσουμε τουλάχιστον εμείς, όσον αφορά τη δική μας ομάδα, ότι τα συμβόλαια των παικτών που παίρνουμε με τη μορφή δανεισμού καλύπτονται αποκλειστικά από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Κι επειδή ο κύριος Αλαφούζος έκανε αναφορά για «σημαδεμένα» και «στημένα» πρωταθλήματα, ανακαλούμε στη μνήμη του, προφανώς γιατί έχει ξεχάσει ή δεν παρακολουθούσε ποδόσφαιρο, τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που η ομάδα μας απώλεσε το κύπελλο στο 120 της παράτασης και χρησιμοποίησε κανονικά τους δύο παίκτες (Μήτρογλου, Τάτος) που είχαμε δανεικούς από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι οποίοι είχαν πολύ καλή απόδοση.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι περήφανη γιατί όλη η Ελλάδα γνωρίζει την αταλάντευτη και αυτόφωτη παρουσία της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που μας έχει καταξιώσει και δεν έχει ανάγκη ούτε από συμμαχίες, ούτε από παρασκήνιο για να προοδεύσει.

Είναι φρόνιμο, ο κύριος Αλαφούζος που είναι καινούργιος στο χώρο να ενημερωθεί τελικώς από τους συνεργάτες του και να ανακαλέσει τον προσβλητικό χαρακτηρισμό που προσέδωσε στην ομάδα μας γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κοινός συκοφάντης».