Η ομάδα μας έπαιξε το τρίτο της φετινό φιλικό αγώνα στο Κούρ της Ελβετίας με αντίπαλο τη Ζυρίχη και αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0.

 

Ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού βλέποντας την ομάδα να αποδίδει εξαιρετικά και στα δυο ημίχρονα.

Στο πρώτο μέρος η κατοχή ήταν μοιρασμένη για τις δυο ομάδες με τον Ατρόμητο να έχει δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Κουλούρη και καθαρή ανατροπή πέναλτι στον Ενσικουλού που δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

IMG 1298

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος κυρίως με αντεπιθέσεις κατάφερε να προκαλέσει πολλά προβλήματα στη Ζυρίχη ενώ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα να ανοίξει το σκορ με τον Στρούγγη. Στον Ατρόμητο δεν δόθηκε ακόμα ένα καθαρό πέναλτι στο δεύτερο μέρος όταν ο Μούγιακιτς με εξαιρετική ντρίπλα μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε φανερά με τον διαιτητή να προκαλεί εντύπωση στους περίπου 500 Ελβετούς που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ακόμα ένα δυνατό τεστ για τον Ατρόμητο που απέδειξε ότι έχει πολύ καλή συνοχή και μπορεί να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της περσινής χρονιάς. Τελευταίο φιλικό επι Ελβετικού εδάφους την Τρίτη 17 Ιουλίου με την Γκρασχόπερς.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Κουλούρης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:

Μέγιερι, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Μανούσος, Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος

IMG 1855