...

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διατίθενται και μέσω Internet από την ιστοσελίδα της omadanet και στη διεύθυνση www.omadanet.gr/atromitosfc

Η διαδικασία είναι απλή: ο χρήστης διαλέγει τον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει, επιλέγει την θύρα και τον αριθμό των εισιτηρίων και ολοκληρώνει την συναλλαγή του πληρώνοντας, με απόλυτη ασφάλεια, μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Τα εισιτήρια διατίθενται χωρίς πρόσθετη χρέωση.

H ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων μέσω του omadanet.gr είναι ο έξυπνος και νέος τρόπος για να προμηθευτούν οι φίλαθλοι του Ατρομήτου το εισιτήριά τους. Μερικά από τα οφέλη για τον φίλαθλο είναι τα παρακάτω :

1) Πρόσβαση στην αγορά εισιτηρίων 24 ώρες/ 24ωρο και όχι μόνο συγκεκριμένες ώρες/ημέρες που είναι ανοικτά τα εκδοτήρια.

2) Ευκολία αγοράς. Δε χρειάζεται να υποστεί όποια ταλαιπωρία μετακίνησης για να πάει στο εκδοτήριο του γηπέδου, να παρκάρει κλπ. Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλους τους χώρους πρόσβασης : κατοικία, χώρος εργασίας, χώρος εκπαίδευσης, γειτονικά, φιλικά σπίτια, ξενοδοχεία, internet cafe.

3) Αμεσότητα – Δε χρειάζεται να περιμένει σε ουρά.

4) Επιλογή θύρας χωρίς βιασύνη και πίεση από τον ταμία και τους υπόλοιπους φιλάθλους που περιμένουν στην ουρά.

5) Διαθεσιμότητα κυρίως σε derby όπου τα εισιτήρια εξαντλούνται από όσους βρήκαν το χρόνο να πάνε πρώτοι στα εκδοτήρια

6) Πίστωση. Ο φίλαθλος δε χρειάζεται να διαθέτει άμεσα τα χρήματα, καθώς μέσω της πιστωτικής του κάρτας, θα του ζητηθούν τον επόμενο μήνα.

Επί πλέον, με την αγορά κάθε εισιτηρίου, οι φίλαθλοι του Ατρόμητου, μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών του omadanet.gr έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν:
– Δωρεάν SMS-υπενθύμιση την ημέρα του αγώνα
– Δωρεάν SMS-ενημέρωση (Live Score) με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων της αγωνιστικής της ίδιας ημέρας και ώρας!

Μέσω της νέας υπηρεσίας ο Ατρόμητος η Super League αλλά και το Ποδόσφαιρο αναβαθμίζονται και προσφέρουν σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλάθλους. Υπηρεσίες που προσφέρουν ήδη οι μεγάλοι σύλλογοι στην Ευρώπη καθώς και η UEFA με την FIFA.