Με τον ύμνο της ομάδας να παίζει δυνατά και ένα πανό να κρέμεται λέγοντας «Ατρόμητε μαζί σου», οι μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας υποδέχτηκαν αντιπροσωπεία της ομάδας μας.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της προσέλκυσης μικρών παιδιών στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και ήταν μεγάλη μας χαρά που συναντήσαμε τόση αγάπη για την ομάδα από μαθητές ενός όμορου Δήμου της Δυτικής Αθήνας.

Σπουδαίο ρόλο στην αγάπη των παιδιών για τον Ατρόμητο παίζει η παρουσία στο σχολείο του φανατικού υποστηρικτή της ομάδας μας και δασκάλου, του κ. Θύμιου Μυλιώνη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και την υποδοχή.

Οι ποδοσφαιριστές Νικολά Ντιγκινί και Δημήτρης Γιαννούλης ήταν οι σημερινοί εκπρόωσποι της ομάδας στην Αγία Βαρβάρα, οι οποίοι συνομίλησαν αρκετή ώρα με τα παιδιά και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα για τους μικρούς υποστηρικτές του Ατρομήτου.

Στους μαθητές δόθηκαν δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη με την ευχή όλο και περισσότερα παιδιά να υποστηρίξουν τον Ατρόμητο και να δημιουργήσουν μια δυνατή μαθητική εξέδρα στο γήπεδο μας.

Η ομάδα μας διένειμε δωρεάν εισιτήρια σε ακόμα πέντε σχολεία του Περιστερίου ώστε έμπρακτα να ενισχύσει την παρουσία μαθητών στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.