Στο 5ο Γυμνάσιο Περιστερίου βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας μας για να δώσει δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Τα παιδιά του σχολείου υποδέχτηκαν με εντυπωσιασμό τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μανούσο, Σπύρο Νάτσο και Δημήτρη Χατζηισαϊα, οι οποίοι υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και έβγαλαν αρκετές selfies με τους μαθητές.

Η επίσκεψη είχε ρόλο καλέσματος για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο αφού οι παίκτες μας μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια για το ματς (17.15).

Τα παιδιά ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα και για τη δράση του δωρεάν μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας, με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας από κοντά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τον διευθυντή του σχολείου κύριο Νικόλαο Κοντούλη και όλους τους καθηγητές.

Η ομάδα μας διένειμε δωρεάν εισιτήρια σε ακόμα πέντε σχολεία της πόλης ευχόμενη ότι όλο και περισσότερα παιδιά της πόλης μας θα υποστηρίζουν τον Ατρόμητο στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Στα αγωνιστικά η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι και ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον Πανιώνιο με την αυριανή προπόνηση στις 15.30.