Το αήττητο των προηγούμενων έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα έχασε ο Ατρόμητος στην Τούμπα αφού ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-0 για την 24η αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το ματς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Μάντσον στο 7′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες στέλνοντας με προβολή την μπάλα αουτ.

Στο 15′ ο Κατράνης ανέτρεψε τον Άκπομ στην περιοχή με τον Θεοδωράκη να σώζει την εστία σε πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Από εκείνη τη φάση και μετά ο Ατρόμητος είχε σταθερότητα στην άμυνα και ψυχολογία κάτι που καταρρίφθηκε σε μια ανύποπτη στιγμή στο 39′ όταν ο Βιεϊρίνια έκανε σέντρα βρίσκοντας τον Ολιβέιρα στην καρδιά της περιοχής οπου με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η ομάδα μας δέχτηκε και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις όταν ο Αζέρος διαιτητής υπέδειξε δεύτερο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάντσον στον Άκπομ. Ο Μπίσεσβαρ ανέλαβε την εκτέλεση και εκανε το 2-0.

Ο Ατρόμητος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πιέσει για κάτι καλύτερο στο παιχνίδι και θα μπορούσε να το κάνει αρχικά στη μεγάλη ευκαιρία του Μπρούνο και σε αυτή του Κιβρακίδη αλλά και σε δύο περιπτώσεις ανατροπής παικτών της ομάδας μας στην περιοχή του ΠΑΟΚ που ο διαιτητής δεν υπέδειξε.

Στο 82′ ο Θεοδωράκης έκανε λάθος πάσα δινοντας την ευκαιρία στον Σφιντερσκι να κάνει το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στις καθυστερήσεις ο Μπρούνο δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και επομένως κόκκινη και θα χάσει το επόμενο ματς με την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Ολιβέιρα, Μαουρίτσιο (22′ Σάκχοφ), Ενρίκε (63′ Γιαννούλης), Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ (80′ Σφιντέρσκι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Καρασαλίδης, Στρούγγης (58′ Κωτσόπουλος), Κατράνης (46′ Μανούσος), Ούμπιντες (84′ Κορτ), Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης, Μπρούνο, Ενσικουλού