Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι μαθητές του 26ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου στην αντιπροσωπεία της ομάδας μας που επισκέφτηκε το σχολείο της πόλης για να δώσει δωρεάν εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα.

Οι μαθητές κρατώντας κασκόλ και εμφανίσεις του Ατρομήτου στα χέρια τους συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές Στέφανο Στρούγγη και Νίκο Λαζαρίδη, οι οποίοι απάντησαν στις ποδοσφαιρικές τους απορίες και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα για τα μικρά παιδιά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μοίρασαν στους μαθητές δωρεάν εισιτήρια για το Κυριακάτικο παιχνίδι του Ατρόμητου με την Α.Ε.Λ. ευχόμενοι να τους δουν όλους στο γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα και για τη δράση του δωρεάν μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας, με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας από κοντά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τον διευθυντή του σχολείου κύριο Αλέξανδρο Πατσή και τους δασκάλους.

Η ομάδα μας διένειμε δωρεάν εισιτήρια σε ακόμα τέσσερα σχολεία της πόλης ευχόμενη ότι όλο και περισσότερα παιδιά θα υποστηρίζουν τον Ατρόμητο στις εντός έδρας αναμετρήσεις.