Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός, Χαβιέ Ούμπιντες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2019!

Ο Αργεντίνος ηγέτης του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ανανέωση του αρχηγού ήταν επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου αφού ο Χαβιέ Ούμπιντες είναι γνωστό ότι εκτός από ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντός των γηπέδων είναι και ο ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του αρχηγού μια συλλεκτική εμφάνιση του Ατρομήτου που μπροστά ανέφερε τις 190 συμμετοχές του με την ομάδα και στο πίσω μέρος τη διάρκεια του νέου συμβολαίου(2019).

ubides aggelopoulos ananewsh 2019

Ο ηγέτης του Ατρομήτου δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ευχαρίστησε θερμά τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Συμπλήρωσε ότι θα ήθελε τον υπέροχο κόσμο του Ατρόμητου στο πλευρό της ομάδας και την επόμενη χρονιά ενώ τόνισε πως το όνειρο του θα ήταν να «κρεμάσει τα παπούτσια του» αγωνιζόμενος για τη φανέλα με το Αστέρι!

Δείτε τις δηλώσεις του Χαβιέ Ούμπιντες: