Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της αντίστοιχης της ΑΕΚ, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου, στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου, στο Άλσος Βεΐκου, για την 8η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 15′ με τον Χρήστο Γιούση, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, με την ισσοφάριση να έρχεται στο 77’ με τον Σπύρο Νάτσο και την ανατροπή στο σκορ στο 94′ με γκολ του Γιώργου Νταβιώτη.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ20 αφιέρωσαν τη νίκη στον τραυματία Γιώργο Λαζανά, που υποβλήθηκε σε επέμβαση τον ώμο.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με ΠαναΘηναϊκό και ΠΑΟΚ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ20 (Σεροπιάν): Κινάλης, Τάμπας (46′ Παπαδογιωργάκης) Βιταλιώτης, Λώλος, Στρούγγης, Ιμέρι, Νταβιώτης, Παυλής (69′ Κοτσίκος) Τριμμάτης, Λαζαρίδης (85′ Χατζοβασιλάκης) Νάτσος.

 

*Για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Κ15 της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ, η ομάδα του Ατρόμητου γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ15 (Κοντοβράκης): Νικολακόπουλος, Λεουνάκης (72′ Μπισύρης), Ράπτης (78’ Παρασχάκης), Ζαννής, Μπάπκας, Καραμάνης, Οικονόμου, Γεροδημήτρης, Δαλαμήτρας, Παροτσίδης(65’ Μουντές), Λάγγας(56’ Καλομοίρης).

 

**Ο τερματοφύλακας της Κ17 Χρήστος Μανδάς αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Εθνικής Παίδων απέναντι στο Γιβραλτάρ για την δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Σερβία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 6-0, με τον Μανδά να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Η δεύτερη νίκη της Ελλάδας στο πρωτάθλημα οδήγησε και στην πρόκριση, με το αυριανό ματς (Τρίτη) απέναντι στη Σερβία να ορίζει τον πρώτο του ομίλου.