Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 3’ με δυνατό σουτ του Ντάουντα έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντιγκινί.

Στο 28’ ο διαιτητής της αναμέτρησης Μάνταλος υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μολίνς.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ξαναβρεθεί μπροστά στο σκορ έχοντας αρκετές καλές στιγμές κυρίως με το σουτ του Μάντσον στο 48’ το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ακόμα μια λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή αφού στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης δεν υπέδειξε πέναλτι σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη πάνω στον Ουάρντα.

Να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος παρά την αποβολή του Κιβρακίδη στο 68’ στάθηκε πολύ καλά παλεύοντας μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Εξαιρετική και η παρουσία των φιλάθλων μας που για ένα ακόμα παιχνίδι στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας. Πόσο μάλλον σε ένα αγώνα που τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (63’ Ούμπιντες), Ντικινί, Βασιλακάκης (74’ Καρασαλίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (83’ Λαζαρίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας (76’ Χατζηγιοβάνης), Σιλά, Λουντ, Μουνιέ (46’ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν, Μολίνς (72’ Τσάβες).