Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του μέσα στο 2019 επικρατώντας του Απόλλων Σμύρνης με 0-3 για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα μας δείχνοντας σοβαρότητα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-3 έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη που έκανε χατ-τρικ.

Ο διεθνής Έλληνας ειθετικός άνοιξε το σκορ στο 27’ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κονέ πάνω στον Μάντσον.

Στο 63’ από φάση που άρχισε ο ίδιος ο Κουλούρης, ο Ενσικουλού έκανε το πλασέ υποχρεώνοντας σε ασταθή επέμβαση τον Βάσιτς, με τον επιθετικό του Ατρόμητου να ακολουθεί τη φάση κάνοντας το 2-0.

Το τρίτο γκολ της επιβλητικής νίκης του Ατρόμητου ήρθε στο 71’ όταν η απίστευτη μπαλιά του Μάντσον πίσω από το κέντρο βρήκε τον Κουλούρη και εκείνος με εξαιρετική λόμπα διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πλέον ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί στο δεύτερο παιχνίδι την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης στο Περιστέρι έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τους 8 του κυπέλλου.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69′ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος (Κάναντι): Θεοδωράκης – Κιβρακίδης (66’ Γιαννούλης). Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Σάκιτς – Μάντσον (76′ Ρισβάνης), Ούμπιντες, Νάτσος, Μπρούνο – Κουλούρης, Μούγιακιτς (58’ Ενσικουλού).