Το σχόλιο του Κρις Κόλμαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της ομάδας μας κόντρα στον Παναιτωλικό δήλωσε ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, τονίζοντας ότι οι παίκτες του κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι λανθασμένες αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου κόστισαν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός της αμυντικής επίδοσης στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και την πρώτη παρουσία των Κεσχρίντα και Φριντζόνσον με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, γιατί κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Φτάσαμε να έχουμε και 60% κατοχή της μπάλας. Είμαι απογοητευμένος από μερικές αποφάσεις μας σε επιθετικές καταστάσεις. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Παίξαμε ανά στιγμές πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσωπικότητα που παρουσίασε η ομάδα, αλλά και γενικότερα από την προσωπικότητα που παρουσιάζει. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε ένα νέο σύνολο, οπότε πρέπει βήμα-βήμα να γινόμαστε καλύτεροι. Είχαμε μερικά θέματα με τη διαθεσιμότητα των παικτών. Δεν είχαμε τον Κλωναρίδη, που είναι φανταστικός από την περίοδο της προετοιμασίας. Ο Ντάνι Σουάρεθ έπαιξε άρρωστος. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος με όσα είδα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δέχθηκε πρώτη γκολ και στα τρία ματς: «Είναι σωστή η επισήμανση που κάνετε. Με εξαίρεση τα πρώτα 20 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ που δεν υπήρχαμε στο ματς. Με τον ΟΦΗ έγινε το ίδιο όπως σήμερα. Παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και λόγω κακής συγκέντρωσης, χαρίσαμε ένα γκολ. Το ίδιο έγινε με το πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Σήμερα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, ο αντίπαλος δεν μας προβλημάτιζε και προκαλέσαμε εμείς πρόβλημα στους εαυτούς μας. Είναι κάτι που πρέπει εγώ να το προσέξω. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο παίζαμε πέρυσι, θέλω να βγαίνουμε περισσότερο στην επίθεση, αλλά αυτό σημαίνει ότι αμυντικά πρέπει να έχουμε τον σωστό τρόπο σκέψης και να δίνουμε την ίδια σημασία όπως στην επίθεση. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα σε συγκεκριμένες καταστάσεις και σίγουρα είναι κάτι στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε».

Για τους Κεσχρίντα και Φριντζόνσον: «Ο Κεσχρίντα πήγε πολύ καλά. Είχε ένα σκληρό παιχνίδι. Ο αντίπαλος που είχε απέναντί του ήταν γρήγορος και πολύ δυναμικός. Νομίζω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά. Ο Σάμουελ ήρθε επίσης αυτή την εβδομάδα, αλλά είχε πολύ δύσκολο και μακρινό ταξίδι. Θεωρώ ότι θα ήταν ρίσκο να παίξει από την αρχή. Βέβαια, έχει και έντονο ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση, καθώς οι Έντερ, Κούεν και Μουνίθ τα πάνε πολύ καλά και υπάρχει και ο Έρλινγκμαρκ. Αλλά αυτό θέλουμε. Αυτό μας κάνει καλύτερους και πιο δυνατούς».