Το σχόλιο του προπονητής μας, Κρις Κόλμαν, για την αναμέτρηση της ομάδας μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Βόλο.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που διατηρεί τον Ατρόμητο αήττητο στη διαδικασία των playouts της Super League έμεινε ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, που μίλησε και για τις σκέψεις του εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορεί και να μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά μην ξεχνάμε ότι και ο Βόλος είχε τις ευκαιρίες του για να πάρει τη νίκη. Για μας είναι ένας καλός πόντος, γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες γνωρίζαμε ότι είχαμε καταφέρει να κάνουμε τη δουλειά και να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτό που προσπαθήσαμε ότι να προετοιμάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες και να τους βρούμε κίνητρα για αυτή την αναμέτρηση. Σε ό,τι αφορά στο ματς, στον τομέα της κατοχής της μπάλας, δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο μπορούμε να είμαστε, ωστόσο δουλέψαμε σκληρά και πήραμε τον πόντο».

Για τη νέα σεζόν: «Θέλω να αλλάξω τη φιλοσοφία μας. Αν μείνω και χτίσω την ομάδα, θέλω ένα διαφορετικό στυλ από αυτό που παρουσιάζουμε αυτούς τους τέσσερις μήνες. Θέλω να αλλάξω πράγματα. Ωστόσο, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που ήδη έχουμε, γιατί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν προσπαθήσει πολύ σκληρά. Κάποιοι θα είναι εδώ, κάποιοι όχι, αλλά πραγματικά τους ευχαριστώ όλους, γιατί έκαναν πραγματικά καλή δουλειά».