Το σχόλιο του Κρις Κόλμαν μετά την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στη Λαμία.

Για τα συμπεράσματά του από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία μίλησε ο προπονητής μας, Κρις Κόλμαν, που ρωτήθηκε επίσης για τον Ατρόμητο που έχει στο μυαλό του εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία: «Για μένα η μεγαλύτερη πρόκληση στα τελευταία τρία ματς της σεζόν ήταν η ψυχολογική αλλαγή της ομάδας. Κυνηγούσαμε κάτι, το πετύχαμε και απέμεναν τρία παιχνίδια ακόμα για το τέλος της σεζόν. Αυτό ήταν δύσκολο και προσωπικά μιλώντας το βρήκα πολύ δύσκολο. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες και συνολικά έκαναν καλή δουλειά. Μέχρι και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ πιέσαμε τους παίκτες μέχρι τα όριά τους, γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Έτσι, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που ανταπεξήλθαν και σε αυτούς ήθελα να δώσω λεπτά συμμετοχής, γιατί άξιζαν να έχουν αυτά τα λεπτά».

Για τον Ατρόμητο της επόμενης σεζόν: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, γιατί δεν ξέρεις τι σου φέρνει το μέλλον. Ωστόσο, αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, μια ομάδα που θα μπορεί να προσαρμόζεται, να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο το μαχητικό μας πνεύμα, που δείξαμε στους τέσσερις, πέντε τελευταίους μήνες. Αυτό είναι το κυριότερο. Πρέπει να παλεύουμε πρώτα. Ξέρετε, μιλάμε πολλές φορές για καλό, ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά κάθε πράγμα στη σειρά του. Πρέπει πρώτα να παλέψεις για τον εαυτό σου, για την ομάδα και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Μετά από αυτά θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε την αγωνιστική μας φιλοσοφία. Θέλουμε να φέρουμε νέους παίκτες, αλλά πρέπει να προσέξουμε πολύ και την νοοτροπία των νέων παικτών. Πρέπει να βάλουμε αξίες στην ομάδα μας ως προσωπικότητες, ως επαγγελματίες και να ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο το ομαδικό πνεύμα που ήδη έχουμε».