Το δικό του σχόλιο για τη σπουδαία νίκη στη Νεάπολη κατέθεσε ο Κρις Κόλμαν.

Σαφώς ικανοποιημένος από τη νίκη με ανατροπή επί του Ιωνικού παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, όπως δήλωσε ο ίδιος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Ο Ουαλός τεχνικός εξήγησε ποιες ήταν οι μεγάλες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε στη διαφοροποίηση της νοοτροπίας των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδαμε ένα παιχνίδι με δύο εικόνες. Η μία εικόνα ήταν τα πρώτα 45 λεπτά και το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι το διαφορετικό. Αλλάξαμε λίγο τη διάταξή μας στον αγωνιστικό χώρο μετά το ημίχρονο, αλλά θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε τον οποιονδήποτε παίκτη, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο θα έπρεπε να είμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, δείξαμε προσωπικότητα και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος με την εικόνα του δεύτερου μέρους».

«Δεν έφταιγαν οι τρεις παίκτες που αντικαταστάθηκαν για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε παίκτης. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν αλλαγές τακτικής. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι το παιχνίδι γύρισε λόγω της διαφοροποίησης της τακτικής, αλλά λόγω της αλλαγής της νοοτροπίας μας στο δεύτερο ημίχρονο».

«Στο ημίχρονο μιλήσαμε και έδωσα στους παίκτες μου να καταλάβουν ότι πρέπει να βελτιωθούν. Σε ό,τι αφορά στο σύστημα, ήμασταν πολύ ανοιχτοί στους χώρους μας και με την αλλαγή στη διάταξή μας, φροντίσαμε αυτό το πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στην κατοχή της μπάλας. Νομίζω στο πρώτο μέρος δείξαμε και αλαζονεία σε αυτό τον τομέα. Οπότε, για αυτό λέω ότι ήταν κυρίως θέμα αλλαγής νοοτροπίας».

«Είναι έτσι η φύση του ποδοσφαίρου. Πόσες φορές έχετε δύο διαφορετικές ομάδες μέσα σε δύο ημίχρονα… Όταν σκοράραμε πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, το κάναμε πολύ δύσκολο για τον Ιωνικό, τους εκπλήξαμε. Δεν σταματήσαμε όμως στην ισοφάριση, τους πιέσαμε ακόμα περισσότερο, ψάξαμε περισσότερα γκολ και είναι αυτό ακριβώς που ζητήσαμε. Ξέραμε ότι ο Ιωνικός έχει πολύ μεγάλη πίεση γιατί είχε έναν βαθμό από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και εμείς εκμεταλλευτήκαμε και αυτό το γεγονός».