Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας για τους αγώνες της σεζόν 2021/22, με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να έχει αρχίσει, καθώς η νέα σεζόν κάνει… σέντρα το Σαββατοκύριακο της 21-22 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Ατρόμητος υπενθυμίζει ότι μέχρι και το Σάββατο 7 Αυγούστου είναι σε ισχύ η προσφορά της ομάδας μας, καθώς με την αγορά κάθε Κάρτα Διαρκείας δίνεται ως δώρο η νέα φανέλα της ομάδας μας από την Capelli Sport, που από τη φετινή σεζόν είναι ισχυρός μας συμπαίκτης.

Για να επιστέψουμε εκεί που μας αξίζει, επιστρέφουμε στο γήπεδο!

* Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00-14:00. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης-νέας εγγραφής από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr ή μπορείτε ακόμα πιο άμεσα να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Τιμές εισιτηρίων:
ΘΥΡΑ 2: 150€
VIP: 500€+PARKING
ΘΥΡΑ 4: 250€
ΘΥΡΑ 7: 150€
ΘΥΡΑ 7 (ΣΥΝΔΕΣΜΙΚΟ): 80€

Οι τιμές για τα παιδικά εισιτήρια:
Θύρα 2: 75€
Θύρα 4: 125€
Θύρα 7: 75€

Οι τιμές για την κατηρία των ΑΜΕΑ:
Θύρα 2: 100€
Θύρα 4: 170€
Θύρα 7: 100€

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΟ: Αφορά εισιτήρια που δεν υπάγονται σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες.
ΠΑΙΔΙΚΟ: Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως και 13 χρονών, συγκεκριμένα τα παιδιά με ημερομηνία γεννήσεως μετά την 1/1/2008. ( εκτός θύρας 3 VIP).
Α.Μ.Ε.Α: Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια εκτός θύρας 3 VIP λόγω περιορισμένων θέσεων αποκλειστικά για Α.Μ.Ε.Α.

times

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

– Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ενδιαφερόμενου και του αριθμού ΑΜΚΑ.

– Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύμφωνα με το νόμο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισμού.

– Για την ανανέωση του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας από φιλάθλους της ομάδας είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού (ηλικίας έως 13 ετών).

– Για την απόκτηση Α.Μ.Ε.Α εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και αποδεικτικού εγγράφου από 67% και άνω ποσοστού αναπηρίας.

– Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύμβαση θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται μόνο από τον/τους ασκούντα/ες τη γονική μέριμνα.

– Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

– Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι να επιδείξουν:
1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης με διάρκεια ισχύος 6 μηνών ή το προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού.
2) Στην τελευταία περίπτωση το εισιτήριο διαρκείας θα παραλαμβάνεται μετά το πέρας 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα μέτρα της κυβερνήσης οι ανήλικοι για την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αρνητικό αποτέλεσμα self-test εντός 24 ωρών ή οτιδήποτε άλλο μέσο μας υποδείξει η Ελληνική Κυβέρνηση.

-Λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθηκών από τη διαμορφωθείσα κατάσταση του COVID-19, ειδικά στις φετινές Κάρτες Διαρκείας δεν θα διατεθούν εκπτωτικά εισιτήρια σε όλες τις θύρες όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους και δωρεάν παιδικά.

– Η ΠΑΕ Ατρόμητος στο πλαίσιο καταπολέμησης της πανδημίας του COVID-19 θα τηρήσει τις κείμενες διατάξεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.