Η ΠΑΕ Ατρόμητος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία ορθοπεδικών προϊόντων και συσκευών ΤΖΕΛΑΛΗΣ, που αποτελεί σταθερό μέλος της οικογένειας της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ κλείνει 37 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αθλητισμού παρέχοντας όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα ή ένας αθλητής για να πρωταγωνιστήσει παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας και συγχρόνως παραμένοντας πιστοί στην καινοτομία και στην ποιότητα των προϊόντων της.

Μαζί με την εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ, έρχεται και η αμερικανική εταιρεία ενυδάτωσης και συμπληρωμάτων διατροφής BIOSTEEL της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η ΤΖΕΛΑΛΗΣ Group. Το εν λόγω ενυδατικό ποτό προσφέρεται σε 7 γεύσεις και είναι το επίσημο της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (U.S.S.F), των μεγαλύτερων ομάδων του ΝΒΑ (Lος Angeles Lakers, Dallas Mavericks, Philadelphia 76ers, Miami Heat, Brooklyn Nets, Toronto Raptors), αλλά και το επίσημο ποτό του NHL (Χόκεϊ επί πάγου).

Με την ανανέωση της συνεργασίας μας, οι Παναγιώτης και Γιώργος Τζελάλης προχώρησαν στην εξής δήλωση: «Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, τον κ. Γιώργο Σπανό και την κ. Αικατερίνη Κοξένογλου, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια. Με μεγάλη μας χαρά συνεχίζουμε και στηρίζουμε την ομάδα, όχι μόνο με αθλητιατρικά, ορθοπεδικά και είδη αποθεραπείας/εκγύμνασης, αλλά πλέον και με τη γνωστή σειρά BioSteel στο τομέα της ενυδάτωσης και των συμπληρωμάτων διατροφής. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και επίτευξη των στόχων!».