Στο τέλος το καλό νικάει και στην περίπτωση αυτή, η ζωή και ο αθλητισμός είναι οι παράγοντες που βγαίνουν ακόμα πιο δυνατοί από μια δοκιμασία που κρατάει πάνω 16 μήνες.

Έχουν περάσει 489 ημερολογιακές ημέρες (και η καταμέτρηση συνεχίζεται) από τότε που ο καλύτερος και ο πολυτιμότερος παίκτης του Ατρόμητου διαχρονικά, ο κόσμος του, έχει μείνει αναγκαστικά εκτός δράσης, αλλά πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του εκεί που ανήκει, στο γήπεδο, έχει αρχίσει.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Ατρόμητος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των Καρτών Διαρκείας για τη σεζόν 2021/22 από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αναμένοντας και τις οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης για το πλαίσιο της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, η ΠΑΕ Ατρόμητος προχωρά στη διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και δεσμεύεται ότι η πολιτική της πώλησής τους θα προσαρμόζεται πάντα με γνώμονα και σεβασμό προς εσάς, τους φιλάθλους μας.

Με την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας κατά την πρώτη περίοδο πώλησης που αρχίζει από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Ιουλίου, δώρο η επίσημη εμφάνιση της ομάδας από τον νέο μας χορηγό, Capelli Sport.

Τιμές εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 2: 150€
VIP: 500€+PARKING
ΘΥΡΑ 4: 250€
ΘΥΡΑ 7: 150€
ΘΥΡΑ 7 (ΣΥΝΔΕΣΜΙΚΟ): 80€

Οι τρόποι πληρωμής παραμένουν σταθεροί και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard εκτός Diners και American Express (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι ίση ή μεγαλύτερη των 200€), με κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης-νέας εγγραφής από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr ή μπορείτε ακόμα πιο άμεσα να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

0001

0002

0003

0004