Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Μπράιν Ραμπέλο (Bryan Rabello)!

Ο Χιλιανός επιθετικός χαφ αποτελεί μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα αφού σε ηλικία 25 ετών έχει μέχρι στιγμής σε Χιλή, Ισπανία, Ελβετία και Μεξικό 218 συμμετοχές με 16 γκολ και 25 ασιστ ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ραμπέλο μπορεί να αγωνιστεί κυρίως ως επιτελικός μέσος αλλά και ως εξτρέμ και στις δυο πλευρές

Ο 25χρονος Χιλιανός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου. Τις προηγούμενες δυο μέρες πέρασε με επιτυχία ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

rabello welcome

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μπράιαν Ραμπέλο προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχουμε όσα θέλουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα μου.

Γνωρίζω καλά ότι ο Ατρόμητος συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συχνά τα τελευταία χρόνια ενώ είναι μια ομάδα που δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν όπως πρέπει με εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες ώστε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας την επίτευξη των στόχων».

Θα φοράει το νο. 17 στη φανέλα του.