Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη το Σάββατο (17/2, 19:30).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Παρασκευή (16/2), από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Οι μέρες και ωράριο πώλησης των εισιτηρίων:

Παρασκευή (16/2): 17:00-20:00 (Θύρα 2 Διαχείριση Εισιτηρίων)
Σάββατο (17/2): 11:00 έως την έναρξη του αγώνα στη Θύρα 2 (Διαχείριση Εισιτηρίων) και από τις 17:30 στη θύρα 4.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη:

ΘΥΡΑ 2: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 40€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 4: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη και ως εκ τούτου δεν θα διατίθενται εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Παράλληλα, θα πραγματοποιείται ταυτοποίηση των στοιχείων έξω από κάθε θύρα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και για την αγορά των εισιτηρίων τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.

  • Σχετικά με τις θέσεις ΑΜΕΑ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστεριού θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ανώτατο όριο θέσεων είναι 15 και συγκεκριμένα στη θύρα 7Α και για την εξασφάλιση εισόδου σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω e-mail με την υπεύθυνη της ΠΑΕ για τα ΑΜΕΑ κα. Κούτσικου Βασιλική.
  • Email Επικοινωνίας: secretary@atromitosfc.gr
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210577400 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
    Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας