Πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Η αγαπημένη μας ομάδα επιστρέφει στη δράση! Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και το «Αστέρι» σε χρειάζεται δίπλα του για να στηρίξεις με τη φωνή σου τις προσπάθειές των ποδοσφαιριστών μας!

Τα εισιτήρια θα διατίθενται την Κυριακή (4/9) από τη Διαχείριση Εισιτηρίων (Θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου) από τις 11:00 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης. Παράλληλα, οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τη θύρα 4 από τις 16:30 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.

Το ωράριο:

Κυριακή (4/9): 11:00-18:30

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν το Εισιτήριο Διαρκείας για τη σεζόν 2022/23, τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν για την έκδοση της κάρτας του.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και για την αγορά των εισιτηρίων τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.